F.E.A.R 2 (PC)



Sent omsider så tar jag upp detta spel.

Dess första spel F.e.a.r, kom in med endel fräscha idéer. Då var mycket fokus på storyn och slow-motion effekterna.

Likt Max Payne, så kan man i Fear gå in i ett slow motion mode där man då kan pricka av fienderna en efter en. Också storyn var intressant, då den med drag av japansk skräckis, drogs med ett litet flickspöke som var en hack i hälarna, av någon outgrundlig anledning.

Detta har sedan alltså resulterat i uppföljaren F.e.a.r 2 Project Origin.

Denna gång har det lilla flickspöket blivit större (spela spelet mer för storyn själv, så jag inte spoilar nåt), och nu dras världen med mycket elände på sina platser pga detta.

Actionmomenten finns kvar, och även om de i första spelet var bra, så är dom om möjligt "bara" lika bra. Saken är den att spelet inte direkt tillför något, utöver att bygga vidare på storyn, och kan i vissa moment verka något passé.

Spelet kom ut i februari 2009 så den har redan nu ett par år på nacken. Något som ändå märks till viss del i grafiken.

Den är inte allt för föråldrad, utan funkar gott idag, men i jämförelse med crysis världens grafiska lull-lull så står den något platt.

Den har dock bra atmosfär och bra ljudbild och levererar i regel det man eftersöker. Det är ganska så direkt action man möts av, och för ett FPS (first person shooter) så är det en av de bättre.

Utöver detta, så finns det en bunt mustiga vapen, granater och allmänt snaskigt att skjuta med, även om inget vapen direkt står ut extra mycket.

Det är helt enkelt ett okej spel, varken mer eller mindre. Idagsläget så finns det billigt, och just därför så rekommenderas det. Du får ändå en stunds speltid, under bra atmosfär och intressant story.

SAMMANFATTNING:

EN god stunds spelande som inte är hundraprocentigt, men ändå ger sin beskärda del av skrämsel och action. 



SLUTBETYG





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0